Biludlejning Cypern

Biludlejning Larnaca

Cyperns hovedstad hedder Nicosia og er siden Tyrkiets invasion i 1974 opdelt i en nordlig og sydlig del præcis som øen også er det. De fleste indbyggere bor i den sydlige græsk- cypriotiske sydlige bydel. Byen huser også en FN-zone som går igennem byen. Nicosia er fortsat det økonomiske, politiske og kulturelle centrum på øen.

  • Bestil biludlejning på Cypern
  • Få tip til køreturen og bestil billeje på Cypern!

    Biludlejning Larnaca

    Ute på Cyperns Sydøstlige kyst ligger "De røde byer", bl.a. Liopetri, Sotira, Frenaros, Dherynia og Paralimni . Byerne har fået navn efter den store forekomst af jern i undergrunden som gør jorden helt terrakottarød. I Paralimni er byens Akvarium med forskellige fiskearter, pingviner, krokodiller og skilpadder et besøg værd. I Dherynia kan vi anbefale den lille chokolade fabrik og byns citrusmarked.

    Et anbefalingsværdigt udflugtsmål når billeje er bestilt er køreturen langs Cyperns største bjergkæde, Troodosbjergene, som er et fantastisk naturområde med skove, vandre- og cykelstier og små landsbyer samt Cyperns bedste vingårde med mulighed for vinsmagning. Byen Omodos har en historie som strækker sig tilbage til 300 e.kr. Byen er bygget rundt om det Hellige Kors som er Cyperns ældste kloster.

    Bestil biludlejning i Larnaca og få tips til køreturen her