biludlejning Rom

Biludlejning i Rom

Auto Escape tilbyder biludlejning i Rom. Rom er en fantastisk by fuld af historiske seværdigheder. Med en forudbestilt biludlejning har du rig mulig for at opdage det historiske vingesus i Rom samtidig med at de omkringliggende seværdigheder kan udforskes. Hvad siger du til Colosseum, Den Spansks Trappe, Fontana di Trevi, Pantheon, Forum Romanum, Cirkus Maximus, Vatikanstaten med Peterskirken og Det Sixtinske kapel. De fleste af seværdighederne finder du i trekanten mellem Piazza del Popolo, Piazza di Spagna og Piazza Navona. Om aftenen er det hyggeligt at tage hen til den charmerende, gamle bydel Trastevere og spise på en af de mange ægte italienske restauranter som findes der.

 • Bestil biludlejning Rom
 • Biludlejning Rom - frihed på rejsen

  biludlejning Rom

  Disneyland Resort Rom, den store forlystelsesparke som ligger 35 km Øst for Rom. Parken drager store som små med attraktioner og forlystelser or børn og barnlige sjæle.

  biludlejning Rom

  Terracina er et skønt ferieparadis men også en autentisk lille by hvor fiskeriet er i centrum, hvilket også kan mærkes på restauranterne som altid har fisk og skaldyr på menuen. Der er naturligvis også en lang, herlig sandstrand men også flere interessante historiske steder, som er et besøg værd. Husk at der indgår fri kilometer i prisen for biludlejning hos Auto Escape. Terracina ligger kun 100 km fra Rom.

  biludlejning Rom

  Med billeje har du også mulighed for at køre nordpå til den middelalderlige by Bracciano som ligger lige ovenfor den fortryllende sø Lago di Bracciano. Byen er mest kendt for sin imponerende fæstning Castello Odescalchi, men det er fremfor alt Lago di Bracciano som ætser sig fast i hukommelsen. Vandet i søen er det reneste i regionen og er også Roms vandreserve, og desuden er omgivelserne ved søen meget smukke.

  biludlejning Rom

  For dig som er interesseret i romersk historie er Ostia Antica et "must". Det handler om velbevarede ruiner af en romersk havneby som blev grundlagt i 400-tallet f.Kr. I flere hundrede år lå størstedelen af byen begravet i slam fra Tiberfloden og blev på denne måde bevaret. Denne fascinerende ruinby ligger ikke langt fra Rom når du kører i lejebil og giver et godt billede af hvordan livet i antikkens Rom så ud. Når biludlejning er bestilt hos os indgår alle forsikringer i prisen.

  biludlejning Rom

  Orvieto er bl.a. kendt for sin vin og ligger nord for Rom i regionen Umbrien. Lokaltransport er til Orivieto er langsom og usmidig derfor anbefaler vi billeje. Her lokkes mange turister til takket være den berømte katedral, som det tog 300 år at bygge og som anses for at være en af Italiens smukkeste gotiske bygningsværker. I Orvieto kan du også se etruskiske grave og underjordiske kamre.

  biludlejning Rom

  Castelli Romani består af 13 charmerende byer som er spredt ud over det bakkede landskab sydøst for Rom. De fleste byer er grundlagt af paver og rige familier og er endnu i dag sommerresidens for rige romere. Mange af byerne er kendt for deres egenproducerede vine men også for deres frugt, grønsager og blomster. Det er helt perfekt at have en lejebil og køre rundt blandt de hyggelige og meget specielle byer, som heller ikke er særligt turistprægede. Biludlejning giver dig frihed på ferien.

  læs om Rom

  Google finder du mere info om Rom, vi henviser også til følgende sites:
  - Wikipedia, Rom
  - MSN vejr, Rom
  - Tripadvisor, Rom