biludlejning Miami

Biludlejning i Miami

Miami og Florida er et populært rejsemål for alle som kan lide varmt vejr. Miami består af flere områder, bl.a. den smukke bydel Miami Beach og det trendy South Beach. I South Beach (SoBe) finder du de glamourøse hoteller, strandene, art deco-distriktet og de hotteste natklubber. Downtown Miami er ved første øjekast et forretningskvarter med skyskrabere, men også transitpunkt til både Little Havana, Design District og Little Haiti. Her ligger også en af tre broer over til Miami Beach. De er mange strande rundt omkring Miami og Florida, hvoraf Bahia Honda State Park ofte nævnes som USA’s bedste strand med perfekte sanddyner og tropisk vegetation. Med en forudbestilt billeje i Miami kan du opdage mere af Florida.

 • Book biludlejning Miami
 • Med biludlejning i Miami opdager du mere

  biludlejning Miami

  En time syd for Miami hører fastlandet op og man fortsætter med at køre ud over havet via Florida Keys, som er 45 øer, forenet af 42 broer. Den sidste ø er den mest kendte, nemlig Key West, som er det kontinentale Amerikas sydligste punkt. Her er man nærmere Cuba end Miami. Hjertet af Key West er Old Town som har en herlig atmosfære med restauranter, musikbarer og et myldrende folkeliv. Ernest Hemingway boede her en gang, og hans favoritbar, Sloppy Joe´s, er stadig her i dag.

  biludlejning Miami

  Everglades er et kendt sumpområde i det sydlige Florida som du nemt når til med biludlejning. Den bedste måde at komme rundt på er med organisere ture hvor man sejler med såkaldte "airboats". Det er en båd som drives frem af en stor propel og som flyver frem over sumpmarkerne i høj fart. I sumpområderne kan man også møde det som Everglades er mest kendt for, nemlig alligatorer. Nationalparken er på verdensarvslisten og dækker ca 6000 kvadratkilometer, hvoraf 20 % består af vådområde.

  biludlejning Miami

  Lige syd for Miami ligger "Monkey Jungle" som er et must for dig som er interesseret i aber. I parken, som er en 15 hektar stor beskyttet jungle, bor og lever ca 400 aber helt frit. Der er næsten 30 forskellige slags aber, lige fra orangutanger og gorillaer til mindre og mere anderledes aber som gibbonaber og brasilianske løve-tamariner. Her kan man prøve at made aber og opleve forskellige shows som hele familien sætter pris på.

  biludlejning Miami

  Hvis du vil køre lidt længere, når du alligevel har biludlejning, er der spædende seværdigheder i nærheden af Orlando, f.eks. Kennedy Space Center, som er NASA’s anlæg for montering og opsendelse af raketter. Eller Universal Studios som har noget for enhver smag og alder. Se autentiske indspilningssteder og kulisser fra din favoritserie, afprøv på stunts og tricks, mød Shrek og prinsesse Fiona, kør i karruseller og andre turistattraktioner. En heldags-fornøjelse for hele familien.

  læs om Miami

  Google finder du mere info om Miami, vi henviser også til følgende sites:
  - Wikipedia, Miami
  - MSN vejr, Miami
  - Tripadvisor, Miami