biludlejning Orlando

Biludlejning i Orlando

Orlando er en af de meget populære byer i Florida, "The Sunshine State", som er kendt for sit varme klima året rundt og lange hvide sandstrande. Orlado er mest kendt for sine forlystelsesparker Disney World, Universal Stutios og Sea World som tilbyder underholdning for hele familien. I USA kommer man ikke langt uden bil forudbestilt biludlejning er nødvendigt for at komme rundt og opleve Orlandos og Floridas mange seværdigheder. Når billejen er bestilt kan du enkelt og let afhente bilen i Orlando Lufthavn og begive dig ud på et orgie af oplevelser i parkerne, shopping i Saw Grass Mill eller golf på baner i verdensklasse. Biludlejning med Auto Escape giver dig frihed til at opleve Orlando i dit helt eget tempo!

 • Bestil Biludlejning i Orlando
 • Med billeje i Orlando oplever du mere

  biludlejning Orlando

  Tag udlejningsbilen ned Sydover til Miami på Floridas brede motorveje. Miami er verdensberømt for for sit glamoriøse forlystelsesliv og nattelivets puls som opleves bedst på South Beach. De fleste krydstogter til Caribien udgår fra havnen i Miami som er en af USA's vigtigste.

  biludlejning Orlando

  Billeje åbner også muligheden for en rejse mod Floridas Vestkyst fra Miami videre over sumpområdet Everglades til Sarasota og Bradenton som logger med sine helt utrolige strande. Vestkysten har dog betydeligt færre strande end Østkysten men har stadig mange hyggelige feriebyer som som Venice, Marco Island og Naples. Områderne tiltrækker både børnefamilier såvel som unge med rygsæk.

  biludlejning Orlando

  Floridas Guldkyst, er den strækning på ca 100 kilometer som strækker sig fra Palm Beach ned til Miami, via Fort Lauderdale. Navnet på strækningen kommer fra den udvinding af guld som fandt sted frem til sltningen af 1800 tallet. Befolkningen ernærede sig også ved at plyndre de skibe som gik på grund på revet uden for kysten. Navnet er dog fortsat meget passende for kystområdet er fortsat de riges legeplads med luksus hoteller, dyre huse og lækre biler.

  biludlejning Orlando

  Fort Lauderdale brillierer med glamour, et kæmpe udbud af butikker i den dyre ende. Byen kaldes også for Floridas Venedig med et væld af kanaler, hvide villaer og marinaer med både i luksusklassen. Prøv en kanaltaxi til en af Lauderdales flydende restauranter, som efter sigende altid vil få en kvinde til at sige ja til et frieri.

  biludlejning Orlando

  Længere Nordpå ligger Palm Beach med broforbindelse til fastlandet pg West Palm Beach. Med årene har byen fået sin egen identitet som mere åben og imødekommende end Fort Lauderdale.

  läs om Orlando

  Google Find yderligere information om Orlando:
  - Wikipedia, Orlando
  - MSN vejret, Orlando
  - Tripadvisor, Orlando